Herhaalrecepten zijn recepten die uitgeschreven worden als de therapie gecontinueerd wordt bij een chronische aandoening zoals hoge bloeddruk en diabetes mellitus.

 

Recepten uitgeschreven door de specialist worden niet door de huisarts herhaald, tenzij de specialist de huisarts schriftelijk heeft laten weten wat de behandeling op dat moment is. Is de huisarts niet op de hoogte gebracht, dan moet het het herhaalrecept bij de specialist bestellen. Als u twijfelt over uw recept neem dan contact op met de assistente.

 

Via het telefonisch keuzemenu (046 - 437 14 96 keuze 2) kunt u herhaalrecepten bestellen.

 

Er worden geen herhaalrecepten aan de balie uitgeschreven.

 

Indien u een herhaalrecept vóór 12:00 uur aanvraagt, kan het recept nog verwerkt worden en kunt u het recept de eerst volgende werkdag tussen 14:00 en 17:30 uur afhalen bij de apotheek.

 

Een herhaalrecept dat u ná 12:00 uur besteld kunt u 2 werkdagen later tussen 14:00 en 17:30 uur afhalen bij de apotheek.

 

Een herhaalrecept dat u tijdens het weekend bestelt kunt u vanaf dinsdag tussen 14:00 en 17:30 uur afhalen bij de apotheek.

 

 

Het thuisbezorgen van medicijnen is geheel de verantwoordelijkheid van de apotheek.

 

Nieuwe recepten en herhaling van recepten van een tijdelijke aandoening zijn enkel en alleen via uw huisarts verkrijgbaar.

 

Wij raden u aan bij hoge bloeddruk uw bloeddruk elke 3 maanden te laten controleren bij de assistente op het daarvoor bestemde spreekuur.  

Welkom op de website van:

 

Huisartsenpraktijk Beek Centrum

Doctor Beckersstraat 7a
(Ingang Labouréstraat, 1e etage) 
6191 DA Beek (L)
 
Routeplanner

Om de praktijk makkelijk te bereiken kijk op de ANWB-routeplanner

 

Google maps

De praktijk is ook te vinden op google maps

Laatste nieuws